Logo

KIDS

KIDS –ryhmien toiminta on jaettu karkeisiin ikäryhmiin, joiden avulla pystymme huomioimaan lasten kehitystason mukaisen harjoittelun. Ikänumeroita ei tule tuijottaa turhan tarkasti, huomioimme ryhmäjaossa mieluummin lapsen kehitystason ja toiveet kavereiden suhteen.

Syyskausi alkaa ma 29.8.2022 ja päättyy su 18.12.2022. Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole harjoituksia.

Kaikki KIDS-ryhmät ovat nyt täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua jonotuslistalle, jolloin ilmoitamme sinulle vapautuneesta paikasta. Jonotuslistalla oleville laitamme myös viestiä uusista kausista ennakkoon, jolloin pääset ensimmäisten joukossa ilmoittautumaan mukaan toimintaamme!

Miten mukaan ryhmiin?

Laita sähköpostia osoitteella henna@crossfitsiilinjarvi.fi. Lisäkysymyksiin vastaan mielelläni niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin Henna p. 0400 434 005.

 

Viestiin seuraavat tiedot:
– Viestin otsikoksi “KIDS”
– Lapsen nimi ja syntymävuosi
– Ryhmätoive tai kaveri, jonka kanssa halutaan samaan ryhmään
– TEENS -ryhmän osalta ilmoita haluatteko osallistua 1 vai 2 viikkoharjoitukseen

Saako tulla kokeilemaan?

Kyllä saa! Ilmoita lapsesi mukaan ryhmään ja pääsette kokeilemaan lajia kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Mikäli harrastus ei olekaan mieluinen, voit luovuttaa paikan seuraavalle jonottajalle veloituksetta. Ilmoita paikan vapautuksesta sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin heti kahden kokeilukerran jälkeen.

RYHMÄT

NINJAT

NINJAT -ryhmässä harjoitellaan 6-9–vuotiaiden kanssa liikunnan iloa. Leikimme, pelaamme ja pidämme hauskaa. Harjoittelu perustuu kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja kehonhallinnan opetteluun, lisäpainoja tässä ryhmässä käytetään harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 40 min. Hinta 125€/kausi.

Torstaisin klo 17:15-17:55

2 paikkaa avoinna

SOTURIT

SOTURIT -ryhmässä harjoitellaan 9-12 –vuotiaiden kanssa jo vaativampiakin liikkeitä, iloa unohtamatta. Leikit ja pelit ovat edelleen osa harjoittelua, mutta pikkuhiljaa mukaan astuvat myös välineet kuten kahvakuulat ja käsipainot. Lisäpainoja käytetään tässäkin ryhmässä vain harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 40 min. Hinta 125€/kausi.

Torstaisin klo 18:05 – 18:45

TÄYNNÄ!

TEENS

TEENS -ryhmässä siirrytään kohti intensiivisempää harjoittelua ja jätetään pelejä vähemmälle.
Ikäsuositus on 12-16 –vuotta, nuoren kehitystason ja kiinnostuksen mukaan. 16 vuotiaiden ja sitä vanhempien osalta voimme keskustella oikeasta ryhmästä puhelimitse. Ryhmä on suunnattu muun muassa niille nuorille, jotka ovat jo Sotureissa innostuneet CrossFit harjoituksista ja haluavat jo treenata hieman kovempaa, kuitenkin jokainen oman kunto- ja taitotason mukaisesti. Ryhmän toiminta viedään hieman kauemmas leikeistä ja peleistä kohti haastavampia liikkeitä, hauskuutta kuitenkaan unohtamatta! Harjoittelussa mukana on lisäpainoja, mutta pääpaino on kehonpainoliikkeissä ja tekniikkaharjoittelussa. Harjoituksia ryhmällä valittavissa 1 tai 2 harjoituskertaa, á 60 min.

1 (valitsemasi) harjoituskerta viikossa, hinta 135€/kausi
2 harjoituskertaa viikossa, hinta 180€/kausi

 

Maanantaisin klo 16-17
Torstaisin klo 16.10-17.10
Sunnuntaisin klo 17-18

KAIKKI RYHMÄT TÄYNNÄ!

 

 

Terveisin, Kids-Tiimi