Logo

KIDS

KIDS –ryhmien toiminta on jaettu karkeisiin ikäryhmiin, joiden avulla pystymme huomioimaan lasten kehitystason mukaisen harjoittelun. Ikänumeroita ei tule tuijottaa turhan tarkasti, huomioimme ryhmäjaossa mieluummin lapsen kehitystason ja toiveet kavereiden suhteen.

Syyslukukausi alkaa ma 24.8.2020 ja päättyy la 12.12.2020. Syyslomaviikolla 42 eli su 11.10. – su 18.10.2019 ei ole harjoituksia. Lapsi jatkaa automaattisesti kevätkaudelle, mikäli vanhempi ei erikseen ilmoita paikan vapauttamisesta seuraavalle jonottajalle.
Kevätkausi alkaa ma 11.1.2021 ja päättyy la 15.5.2021. Talvilomaviikolla 10 eli su 7.3. – su 14.3.2021 ei ole harjoituksia.
Tällä kaudella torstain ja sunnuntain ryhmät harjoittelevat pääsalin puolella, tiistain ryhmä Luolassa

Miten mukaan ryhmiin?

Laita sähköpostia osoitteella henna@crossfitsiilinjarvi.fi. Lisäkysymyksiin vastaan mielelläni niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin Henna p. 0400 434 005.

 

Viestiin seuraavat tiedot:
– Viestin otsikoksi “KIDS”
– Lapsen nimi ja syntymävuosi
– Ryhmätoive tai kaveri, jonka kanssa halutaan samaan ryhmään

Saako tulla kokeilemaan?

Kyllä saa! Ilmoita lapsesi mukaan ryhmään ja pääsette kokeilemaan lajia kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Mikäli harrastus ei olekaan mieluinen, voit luovuttaa paikan seuraavalle jonottajalle veloituksetta. Ilmoita paikan vapautuksesta sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin heti kahden kokeilukerran jälkeen.

RYHMÄT

NINJAT

NINJAT -ryhmässä harjoitellaan 6-9–vuotiaiden kanssa liikunnan iloa. Leikimme, pelaamme ja pidämme hauskaa. Harjoittelu perustuu kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja kehonhallinnan opetteluun, lisäpainoja tässä ryhmässä käytetään harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 40min. Hinta 120€/kausi.

Torstaisin klo 16.20-17.00

1 PAIKKAA AVOINNA

SOTURIT

SOTURIT-ryhmässä harjoitellaan 9-12 –vuotiaiden kanssa jo vaativampiakin liikkeitä, iloa unohtamatta. Leikit ja pelit ovat edelleen osa harjoittelua, mutta pikkuhiljaa mukaan astuvat myös välineet kuten kahvakuulat ja käsipainot. Lisäpainoja käytetään tässäkin ryhmässä vain harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 40 min. Hinta 120€/kausi.

Torstaisin klo 17.00-17.40
Tiistaisin klo 16.40-17.25 (LUOLA)

Molemmat ryhmät TÄYNNÄ

PRETEENS

PRETEENS-ryhmässä siirrytään kohti intensiivisempää harjoittelua ja jätetään pelejä vähemmälle.
Ikäsuositus on 12-14 –vuotta, nuoren kehitystason ja kiinnostuksen mukaan. Ryhmä on suunnattu muun muassa niille nuorille, jotka ovat jo Sotureissa innostuneet CrossFit harjoituksista ja haluavat jo treenata hieman kovempaa ja haastaa itseään, mutta ovat vielä hieman liian nuoria harjoittelemaan Teens-ryhmässämme. Ryhmän toiminta viedään asteen verran kauemmas leikeistä ja peleistä kohti haastavampia liikkeitä, hauskuutta kuitenkaan unohtamatta! Harjoittelussa mukana on lisäpainoja, mutta pääpaino on kehonpainoliikkeissä ja tekniikkaharjoittelussa. Harjoituksia ryhmällä on 60 min viikossa. Hinta 130€/kausi.

Torstaisin klo 18-19

RYHMÄ TÄYNNÄ

TEENS

TEENS-ryhmän harjoittelu muistuttaa jo paljon aikuisten harjoittelua ja sen sisältö on suunniteltu 14-18-vuotiaille nuorille. Harjoituksissa painotamme hyviä tekniikoita ja kuormaa käytämme tekniikoiden sallimissa rajoissa. Harjoituskertoja Teens-ryhmällä on viikottain kaksi, 60 min kerrallaan. Kurssin hinta on 175€/lukukausi

Torstaisin ja sunnuntaisin klo 19-20

5 PAIKKAA AVOINNA

Terveisin, Kids-Tiimi