Logo

KIDS

Kids- ja PreAdults-ryhmät starttaa CrossFit Siilinjävellä lokakuussa 2023!

Kids-ryhmä on lasten oma CrossFit-treeniryhmä, johon kokoamme taas uudet ryhmät syyskaudelle. Ryhmäkokoa on pienennetty, nyt ryhmiin otamme 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ikäryhmät ovat 4-6v sekä 7-11v, PreAdults-ryhmässä 12-16v. Omistajanvaihdoksen myötä lasten ja nuorten ryhmät alkaa hieman normaalia myöhemmin tänä syksynä eli vkolla 40. Tutusta poiketen nuoret treenaa jatkossa vuoden ympäri kolmesti viikossa omilla treeniajoillaan.

Kidsit harjoittelee samoja asioita kuin aikuisetkin, leikinvarjolla ja lapsen oman rohkeuden ja taitojen mukaisesti. Samalla harjoitellaan ryhmässä toimimista, kuuntelemista ja toisten huomioonottamista. Kidsejä torstaisin ohjaa pääsääntöisesti Nelli Isopahkala. Pienemmät harjoittelee klo 17-17.45, isompien ryhmä klo 18-18.45. Aloitus to 5.10.2023, vkolla 42 ei treenejä.

Hinta 119e/hlö sis. 10 treenikertaa.

Kids-harjoittelu antaa hyvän pohjan, jos haluaa vanhempana (12v-) jatkaa harrastusta PreAdults-wodeilla, nostolajeissa tai käyttää jo opittuja taitoja ohjeisharjoitteluna tietylle lajille.

Ryhmiin ilmoittautumiset sawo@voimaonvoimaa.fi, otsikoksi ”Siilinjärven PreAdults/Kids”. Lisäinfoa saa soittamalla 0442699967 tai säpöllä.

PreAdults-ryhmässä (12-16v) treenataan monipuolisesti, rytmillä kaksi cf-treeniä ja yksi painonnosto-treeni viikossa. Nuoret treenaavat omilla wodeillaan kolmesti viikossa. Nuori voi käy joko Kuopiossa tai Siilinjärvellä treeneissä samalla kuukausihinnalla 59e/kk, ohjelmointi on molemmissa sama. Ohjelmoinnista vastaa fysioterapeutti Annu Kääriäinen, painonnoston osalta Niina Ovaskainen.

Kuopiossa on alkamassa PreAdults Onramp 12.9, löytyy verkkokaupasta sawo@voimaonvoimaa.fi. Tämä on hyvä aloitus uudelle harrastukselle, näin takaamme hyvän ja turvallisen lähtökohdan uudelle harrastukselle!

Tervetuloa mukaan, Kids- ja Preadults koutsit

PreAdults OnRamp alkaa Kuopiossa 12.9, tänne voit varata paikkasi www.voimaonvoimaa.fi

 

Miten mukaan ryhmiin?

Laita sähköpostia osoitteella sawo@voimaonvoimaa.fi.  Lisäkysymyksiin vastaan mielelläni niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin Maria Kumlin 044 269 9967.

 

Viestiin seuraavat tiedot:
– Viestin otsikoksi “KIDS”
– Lapsen nimi ja syntymävuosi
– Ryhmätoive tai kaveri, jonka kanssa halutaan samaan ryhmään

RYHMÄT

PIENET

PIENTEN -ryhmässä harjoitellaan 4-6–vuotiaiden kanssa liikunnan iloa. Leikimme, pelaamme ja pidämme hauskaa. Harjoittelu perustuu kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja kehonhallinnan opetteluun, lisäpainoja tässä ryhmässä käytetään harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 45 min. Hinta 119€/kausi.

Torstaisin klo 17:00-17:45 (syksy 2023)

 

ISOT

ISOT -ryhmässä harjoitellaan 7-11 –vuotiaiden kanssa jo vaativampiakin liikkeitä, iloa unohtamatta. Leikit ja pelit ovat edelleen osa harjoittelua, mutta pikkuhiljaa mukaan astuvat myös välineet kuten kahvakuulat ja käsipainot. Lisäpainoja käytetään tässäkin ryhmässä vain harkiten. Yhden harjoituskerran kesto on 45 min. Hinta 119€/kausi.

Torstaisin klo 18:00 – 18:45 (syksy 2023)

PreAdults

PreAdults -ryhmässä siirrytään kohti intensiivisempää harjoittelua ja jätetään pelejä vähemmälle.

PreAdults on nuorten oma treeni ryhmä 12-16v nuorille. Heille on omat harjoitusajat kolmesti viikossa, vastuu valmentajana fysioterapeutti Annu Kääriäinen, painonnoston osalta Niina Ovaskainen.
Samalla kuukausimaksulla 59e/kk nuori voi käydä treeneissä joko Kuopiossa tai Siilinjärvellä, ohjelmointi on molemmissa sama. Nuoret treenaavat vuoden ympäri.
Harjoitusajat Siilinjävellä
Maanantaisin klo 16-17
Torstaisin klo 16-17
Sunnuntaisin klo 17-18
Harjoitusajat Kuopiossa
Tiistaisin klo 17
Torstaisin klo 17
Sunnuntaisin klo 18
Ilmoittautumiset sawo@voimaonvoimaa.fi,
otsikoksi ”Siilinjärven PreAdults/Kids”
PreAdults OnRamp alkaa Kuopiossa 12.9, tänne voit varata paikkasi www.voimaonvoimaa.fi

Terveisin, Kids-Tiimi