Logo

KIDS + PreAdults

KIDS

CrossFit Siilinjärvellä harjoittelevat 4-11v lapset omissa treeniryhmissään kerran viikossa. Pienten ryhmä 4-6v harjoittelevat oman kehonpainolla liikkeitä, tasapainoa, liikkuvuutta, taitoja ja tietenkin unohtamatta leikkejä ja pelejä. Samalla harjoitellaan ryhmässä oloa, toisten huomioimista ja ohjeiden kuuntelua.
Isompien ryhmässä 7-11v harjoitellaan samoja asioita mutta hieman jo vaativammin, ajatuksena, että kun ikä- ja kehitystaso sen sallii voi siirtyy nuorten Pre-Adults-ryhmään mukaan.
Kids-ryhmät kootaan aina uudestaan kahdesti vuodessa ilmoittautumisjärjestyksessä.

PREADULTS

PreAdults eli teinit 12-16v harjoittelevat crossfittiä Siilinjärvellä kolmesti viikossa vuoden ympäri. Monelle nuorelle tämä on ohjeistreeniä oman lajin rinnalla tai harrastus, joka kiehtoo monipuolisuudellaan. CrossFitissä on monta osa-aluetta joten tämä tukee hyvin kasvavia ja kehittyä nuoria kuormittamatta liikaa yksipuolisesti. CrossFit Siilinjärvellä valmennusohjelmoinnista vastaa fysioterapeutti. PreAdults jäsenhinta on 59e/kk, samalla voi hyödyntää myös Kuopiossa CrossFit Svartboxin Preadults-harjoitusajat, mikäli aikataulullisesti Siilinjärven tunnit eivät aina ole mahdollisia.