Logo

EasyWOD

EasyWod –treenit on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat tutustua lajiin mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tunneille osallistumiselle ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneilla on tavoitteena kehittää kuntoa ja jaksamista sekä hyvinvointia valmentajien opastuksella. Mukaan voit tulla milloin vain, jokainen harjoitus on oma kokonaisuutensa. Valmentaja on aina paikalla opastamassa oikeissa tekniikoissa sekä muokkaamassa harjoituksia sinun kuntotasollesi, liikkuvuudellesi ja muille tarpeillesi sopivaksi.

EasyWod –treeneissä opettelemme erilaisia liikkeitä kehonpainolla, kahvakuulilla ja käsipainoilla. Pääpaino on mukavassa liikkumisessa sekä turvallisten ja tehokkaiden tekniikoiden opettelussa. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa ja voit hypätä mukaan harjoituksiin milloin vain, ilmoittautumatta etukäteen. Riittää, kun tulet paikalle ajoissa ennen tunnin alkua. Yhden harjoituskerran kesto on 60 min.

EasyWOD on myös yksi tapa päästä mukaan CrossFit harjoitteluun ja normaaleille CrossFit tunneille.  Ensin on siis käytävä vähintään kymmenellä EasyWOD-tunnilla, jonka jälkeen voit treenaamisen muillakin tunneilla! EasyWOD-tunneilla voit kuitenkin jatkaa vaikka loppuikäsi, mikäli niin on sinulle parempi 🙂

Kesällä laajennamme harjoittelualuetta myös ulos säiden salliessa!

 

Hinnasto

Kertamaksu – 12€
10kortti – 95€

Maksaa voi käteisellä, kortilla sekä monella eri liikuntasetelillä paikan päällä. 10korttia voit hyödyntää myös Mobility-liikkuvuustunneillamme keskiviikkoisin klo 18-19. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua, mutta mikäli käytössäsi on Wodconnect-sovellus, käy ilmoittautuminen yhdellä napinpainalluksella. 10kortti on käytettävissä EasyWOD tunneilla.

 

Aikataulu

EasyWOD
Sunnuntaisin klo 18-19
Torstaisin klo 19-20

Kehonhuolto ja liikkuvuustunti keskiviikkoisin klo 18-19