Logo

ALOITTAMINEN

Tällä hetkellä CrossFit Siilinjärvi tarjoaa viisi erilaista tapaa aloittaa harrastaminen. Löydä näistä se sinulle sopivin vaihtoehto ja ota yhteyttä!

ON RAMP - KURSSI

On ramp –alkeiskurssi + 1kk jäsenyys 165€

Neljä viikkoa (12 krt) kestävä CrossFit peruskurssi, joka antaa edellytykset käydä CrossFit-treeneissä. On ramp -alkeiskurssilla käydään pienryhmässä olennaiset liiketekniikat perusteellisesti läpi ja perehdytetään urheilija erityyppisiin CrossFit-harjoituksiin. Jokaisella tunnilla tehdään myös CrossFit-harjoitus, joten pääset heti treenaamaan! On ramp on yleisin tapa aloittaa CrossFit-harrastus. On ramp –alkeiskurssi sisältää myös yhden kuukauden jäsenyyden ja pääsyn kaikille tunneillemme.

On ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

 

Seuraavat kurssit:

Nuorten oma On ramp #081 (12 paikkaa vapaana)
Ma 3.4.2023 – 27.4.2023

Tämä kurssi on tarkoitettu 16-25 vuotiaille nuorille

Kurssin harjoitusajat:
Maanantai klo 20-21
Keskiviikko klo 20-21
Torstai klo 20-21

Kurssin vetäjänä Tomi Huovinen.
Nopean ilmoittautujan etuna kurssin hinta 140€ su 12.3. asti!

 

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Laita viestiin otsikoksi “On ramp” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä kurssi, jolle haluat osallistua.

KATSELMUS

 

Lyhyt noin 1-1,5 tunnin tapaaminen valmentajamme kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen CrossFit-harjoituksiin osallistumista.

 

Soveltuu kokeneelle liikkujalle jolla on hallinnassa CrossFitissa tarvittavat turvalliset liiketekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto ja työntö, tempaus, leuanveto kippaamalla, rengasdipit), ja kokemusta korkea-intensiteettisistä CrossFit-tyyppisistä treeneistä. Katselmus kestää 60 – 90 min ja on ilmainen

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Laita viestiin otsikoksi “Katselmus” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä toiveesi katselmuksen ajankohdasta.

PERSONAL TRAINING

60€/kerta

Räätälöimme opetuksemme juuri sinun mukaasi mikäli On ramp -alkeiskurssin aikataulut eivät sovi sinulle. Asiakkuus alkaa haastattelulla, jonka jälkeen teemme katselmuksen asiakkaan liikunnallisista kyvyistä, josta muodostetaan tarvittava Personal Training tuntien määrä. Toimintaan mukaan pääseminen vaatii yleensä n. 2-4 tapaamista valmentajan kanssa. Valmentaja antaa tuntien aikana kokonaisvaltaisen kuvan CrossFit-harjoittelusta ruokavalioisuosituksineen. Ensimmäinen tunti sisältää haastattelun sekä tavoitteiden asettelun ja on kestoltaan n.75 min.

 

Kurssi soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta. Erityisesti niille ihmisille, joiden on vaikea sitoutua On Ramp -kurssin aikatauluun. Personal training tunnin hinta on 60 € ja tunnille voi osallistua 1-4 henkilöä samaan hintaan.

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Personal training: Laita viestiin otsikoksi “PT” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä toiveesi tuntien aloittamisen ajankohdasta.

EasyWOD

Osallistu vähintään kymmenelle EasyWOD -tunnille sunnuntaisin klo 18-19 tai torstaisin klo 19-20
Tunneille voit tulla ilmoittautumatta ja 12€ kertamaksulla tai 95€/10kortti. Käyntikertoja voit kerryttää pidemmällä aikavälillä. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten tunnin tai tuntien väliin jääminen ei haittaa harjoitteluasi. Lue lisää https://crossfitsiilinjarvi.fi/easywod/

 

INTENSIIVIKURSSI

Intensiivikurssi + 1kk jäsenyys 165€

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka et pysty sitoutumaan On ramp -alkeiskurssin aikatauluihin ja haluat päästä opettelemaan lajin saloja valmentajan opastuksella, ryhmässä. Kursseja järjestetään 2 kertaa vuodessa.

CrossFit Intensiivikurssi muodostuu neljästä harjoituskerrasta. Kurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna lauantaisin ja sunnuntaisin. Kurssilla tutustutaan CrossFit- harjoitteluun ja käydään läpi lajin kannalta tärkeimmät tekniikat sekä valmistetaan kekoa kohti korkeaintensiteettisiä harjoituksia maltilla. Näin varmistetaan turvallinen tapa aloittaa lajin harrastaminen.

Yksi harjoituskerta kestää kolme tuntia ja se jakautuu kahteen 80 minuutin osioon, joiden välissä on yksi 20 minuutin mittainen tauko. Perustavanlaatuisen luonteensa vuoksi kurssi soveltuu kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta, koska jokainen osallistuja huomioidaan yksilönä. Kurssin jälkeen on edellytykset osallistua normaaleille CrossFit tunneille salillamme.

Kurssin hintaan kuuluu yhden kuukauden jäsenyys, mikä mahdollistaa harjoittelun kaikilla tarjoamillamme tunneilla. Kurssi järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 6.

Kevät 2023
Lauantai  klo 12.30-15.30
Sunnuntai  klo 12.30-15.30
JA
Lauantai  klo 12.30-15.30
Sunnuntai  klo 12.30-15.30

Mikäli haluat, että saat tiedon seuraavan kurssin ajankohdasta suoraan sähköpostiisi, laita meille viestiä: info@crossfitsiilinjarvi.fi