Logo

ALOITTAMINEN

Tällä hetkellä CrossFit Siilinjärvi tarjoaa kolme mahdollisuutta aloittaa harrastaminen.

ON RAMP - KURSSI

On ramp –alkeiskurssi + 1kk jäsenyys 165€

Neljä viikkoa (12krt) kestävä CrossFitin peruskurssi joka antaa edellytykset käydä CrossFit-treeneissä. On-Rampilla käydään läpi pienryhmässä olennaiset liiketekniikat perusteellisesti ja perehdytetään urheilija erityyppisiin CrossFit-harjoituksiin. Jokaisella tunnilla tehdään myös CrossFit-harjoitus joten pääset heti treenaamaan! On-Ramp on yleisin tapa aloittaa Crossfit-harrastus. On ramp –alkeiskurssi sisältää myös yhden kuukauden jäsenyyden.

 

On-Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta.

 

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Laita viestiin otsikoksi “On ramp” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä kurssi, jolle haluat osallistua.

KATSELMUS

 

Lyhyt noin 2 tunnin tapaaminen valmentajamme kanssa, jossa tarkistetaan tekniikoiden turvallinen osaaminen ennen CrossFit-harjoituksiin osallistumista.

 

Soveltuu kokeneelle liikkujalle jolla on hallinnassa CrossFitissa tarvittavat turvalliset liiketekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto ja työntö, tempaus, leuanveto kippaamalla, rengasdipit), ja kokemusta korkea-intensiteettisistä CrossFit-tyyppisistä treeneistä. Katselmus kestää 60min ja on ilmainen

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Laita viestiin otsikoksi “Katselmus” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä toiveesi katselmuksen ajankohdasta.

PERSONAL TRAINING

60€/kerta

Räätälöimme opetuksemme juuri sinun mukaasi mikäli On-Ramp aikataulut eivät sovi sinulle. Asiakkuus alkaa haastattelulla, jonka jälkeen teemme katselmuksen asiakkaan liikunnallisista kyvyistä josta muodostetaan tarvittava Personal Trainingin määrä. Toimintaan mukaan pääseminen vaatii yleensä n. 2-4 tapaamista valmentajan kanssa. Valmentaja antaa tuntien aikana kokonaisvaltaisen kuvan CrossFit-harjoittelusta ruokavalioisuosituksineen. Ensimmäinen tunti sisältää haastattelun sekä tavoitteiden asettelun ja on kestoltaan n.75min.

 

Kurssi soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta, iästä ja painosta riippumatta. Erityisesti niille ihmisille, joiden on vaikea sitoutua On Ramp- kurssin aikatauluun. Personal training tunnin hinta on 60€ ja tunnille voi osallistua 1-4 henkilöä samaan hintaan.

ILMOITTAUDU: info@crossfitsiilinjarvi.fi
Personal training: Laita viestiin otsikoksi “PT” ja viestiin seuraavat tiedot: Oma nimesi, katuosoite, postinumero ja –toimipaikka, sekä toiveesi tuntien aloittamisen ajankohdasta.