Logo
Taru Karejoki

Taru Karejoki

Koulutus

Yleisurheiluohjaaja kurssi, Tanhuvaara
Crossfit Level 1, 2019, Tukholma (attendee)
Liikunnan ammattitutkinto, 2019, Varalan Urheiluopisto, Tampere
Urheiluoppilaitosten PT, 2019, Varalan Urheiluopisto, Tampere
Sensolevel 1 valmentaja, 2020, Tampere


Minä valmentajana

Ajatukseni valmentajana: Jokaisessa suorituksessa on jotakin hyvää!

Elikkäs vaikka tuntuisi sille, että suoritus, oli se sitten painonnostoa taikka voimistelua, oli ihan umpisurkea niin jokaisessa suorituksessa on myös aina jotain hyvää.

Koen olevani valmentajana positiivinen tsemppari, joka näkee asiakkaassa sen potentiaalin jota hän ei välttämättä itse itsessään vielä näe.

Erikoisosaamiseni valmentajana on juoksutekniikan opettaminen sekä sensovalmennus. Näiden lisäksi nautin suunnattoman paljon painonnoston tekniikoiden ja kippaamisen saloihin opastamisesta.

Sensovalmennus toimii jokaiselle joka haluaa saada omasta suorituksestaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti. Sensovalmennus on valmennuksen apuväline, jolla kartoitetaan asiakkaan liikemalleja. Esimerkkinä tähän leuan asento, osalle toimii mm. kyykätessä parhaiten se, että leuka ja katse on suunnattu alas, jännä vai mitä? 😊

Kokonaiskuormituksen huomioon ottaminen on itselleni tärkeää niin omassa kuin asiakkaiden liikuttamisessa. Kokonaisuus muodostuu muustakin kuin vain harjoituksista ja niiden määrästä.

Nautitaan yhdessä tekemisestä ❤️


Minä urheilijana

Aikanaan yleisurheilussa pokkasin nuorten SM mitaleja ja olin alle 18 vuotaiden maaottelussa mukana. Merkittävin suoritus aikuisiällä lasten saamisen jälkeen Kuopion Kalevan Kisojen finaalipaikka 200 m (2014)

CrossFitin saralla koettuna on muutamat online pari- ja joukkukilpailut. Hakunila Battle -parikilpailu 2020 sekä samana vuonna Karjalan kimppa -joukkuekisa Lappeenrannassa. Nykyisin kisoissa tärkeintä itselleni on nauttia omasta tekemisestä sekä antaa sen hetkinen paras ulos, kuitenkin ilman stressiä epäonnistumisesta.