Logo
Henna Hiisijärvi

Henna Hiisijärvi

 

Minä valmentajana

Ajatukseni valmentajana: Ilon kautta osaksi elämää

Liikunnan pitää olla hauskaa, jotta siitä voi tulla osa elämää. Tavoitteeni valmentajana on pystyä auttamaan mahdollisimman moni ihminen liikunnan pariin ja löytämään se itsestään huolehtimisen tuoma hyvä olo ja liikunnan aito ilo. Toisilla ihmisillä tämä tarkoittaa mukavaa treenaamista hyvien tyyppien kanssa, toisilla taas tavoitehakuisempaa ja kilpailuhenkisempää harjoittelua. Oli tavoitteet millaiset tahansa, haluan tukea niihin pääsemistä oman ammattitaitoni avulla.

CrossFit on minulle työ, joka motivoi päivästä toiseen monipuolisuudellaan. Se on minulle myös rakas harrastus, joka motivoi kehittämään itseäni vuodesta toiseen. Lajista on pikkuhiljaa muodostunutkin oikein positiivinen elämäntapa. Aina löytyy asioita, joita en vielä osaa ja sekös on elämän suola: uusien asioiden oppiminen!

Koulutuksia liikunnan ja terveyden alalta on kertynyt useampia, mutta matka jatkuu edelleen. Ammattitaidon monipuolinen kehittäminen pitää mielen virkeänä ja innostuksen varsinaista lajia kohtaan yllä. Koulutukseni (terveystieteiden maisteri, liikuntalääketiede) ansiosta erityistaitoni valmentajana on osata ottaa huomioon erilaisten sairauksien ja loukkaantumisten aiheuttamat erityistarpeet liikunnan harrastamisessa! Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos terveydentilasi puolesta mietit liikunnan aloittamisen turvallisuutta ja kaipaat siihen apua.


Minä urheilijana

Olen harrastanut monia lajeja ennen CrossFitin puoleen päätymistä. Lähimpänä sydäntä näistä on tanssi! Itsensä ilmaiseminen kehon liikkeellä on kuin terapiaa ja edelleen tanssi saa sydämen sykkimään.

CrossFit on tällä hetkellä se ykköslaji ja eniten minua motivoi uuden oppiminen. Laji haastaa juuri sopivasti, eli koen onnistumisen tunteita tietyissä asioissa (voima ja liikkuvuus) ja raivostuttavan kutkuttavaa haastetta toisissa (korkean taitotason liikkeet). Juuri se näkökulma, että en vielä yli 10 vuoden harrastamisen jälkeenkään ole missään nimessä valmis urheilija, saa minut palaamaan salille päivittäin.

Kisakokemusta on karttunut muutamien matalamman kynnyksen kilpailujen myötä. Kisaajana olen kuitenkin jokseenkin mukavuudenhaluinen: menen kisoihin sen päivän kunnossa, enkä koe kisoihin tähtäävää harjoittelua innostavana. Kun harjoittelen, minulla on lähestulkoon aina kivaa ja nautin treenaamisesta!

730. CrossFit AGOQ  (35-39 v.) Online kilpailu, 2021
9. Linnamasters (35-39v) Hämeenlinna, 2019
5. Kuntokarkelot Mikkeli, 2017
5. Painonnostokilpailu Ghetto snatch, Helsinki 2017

 


Koulutus

 • Terveystieteiden maisteri (Itä-Suomen yliopisto, Kuopio 2019)
 • CrossFit Gymnastics trainer (Helsinki, Finland 2017)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus 2 (Helsinki, Finland 2017)
 • CrossFit Level 2 Trainer (Tampere, Finland 2017)
 • Painonnoston ohjaajakoulutus 1 (Rovaniemi, Finland 2016)
 • CrossFit Kids Trainer (Milano, Italy 2016)
 • CrossFit Mobility Trainer (Tampere, Finland 2013)
 • Personal Trainer (Helsinki, Finland 2013)
 • CrossFit Level 1 Trainer (Copenhagen, Denmark 2012)
 • IKSA Kettlebell instuctor Level 2 (Tampere, Finland 2010)
 • Koulutettu hieroja (Tampere, Finland 2005)