Logo

SimpleWOD

SimpleWod –treenit on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat tutustua lajiin mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tunneille osallistumiselle ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneilla on tavoitteena kehittää kuntoa ja jaksamista sekä hyvinvointia valmentajien opastuksella. Mukaan voit tulla milloin vain, jokainen harjoitus on oma kokonaisuutensa.
Valmentaja on aina paikalla opastamassa oikeissa tekniikoissa sekä muokkaamassa harjoituksia sinun kuntotasollesi, liikkuvuudellesi ja muille tarpeillesi sopivaksi.

SimpleWod –treeneissä opettelemme erilaisia liikkeitä kehonpainolla, kahvakuulilla ja käsipainoilla. Pääpaino on mukavassa liikkumisessa sekä turvallisten ja tehokkaiden tekniikoiden opettelussa. Jokainen tunti on oma kokonaisuutensa ja voit hypätä mukaan harjoituksiin milloin vain, ilmoittautumatta etukäteen. Riittää, kun tulet paikalle ajoissa ennen tunnin alkua. Yhden harjoituskerran kesto on 60min.

Hinnasto

Kertamaksu – 10€
10kortti – 80€

Maksaa voi käteisellä, kortilla sekä monella eri liikuntasetelillä paikan päällä. 10korttia voit hyödyntää myös Mobility-liikkuvuustunneillamme, jolle ei myöskään tarvitse ilmoittautua.

Aikataulu

SimpleWOD sunnuntaisin klo 18-19 (Tauolla toistaiseksi)

Mobility-liikkuvuustunti torstaisin klo 19.00-20.00