Logo

Ranch Karkelot 2023

Ranch Karkelot 2023 olivat monipuolinen, elämyksellinen kokemus!

Ranch karkelot ovat yksipäiväinen matalan kynnyksen toiminnallisen urheilun tiimikilpailu, jossa pääset testaamaan kuntoasi sekä yhteistyötaitojasi monipuolisissa lajeissa. Kilpailun järjestää Nordic Island Hideout, yhteistyökumppanina CrossFit Siilinjärvi.

Kilpailu sisältää monipuolisen kisakokemuksen huikeassa ympäristössä Vaajasalossa, Marian Ranchilla. Käytössämme on viime vuoden välineistön lisäksi paljon uusia välineitä (mm. maastopyöriä, suppilautoja, esterata ym.) ja sitä myötä myös monipuolisempia lajeja yhdessä tiimin kanssa tehtäväksi. Lajeja on luvassa kaikille osallistujille useampia!

Varsinaisen kilpailukokemuksen lisäksi hintaan sisältyy saunomista ja uimista rantasaunalla lajien suorituksen jälkeen sekä omien eväiden grillaamista ja hauskanpitoa hyvällä porukalla. Päivän ajan urheilijoita palvelee Hideout caffé, josta voit ostaa ruokaa ja virvokkeita.

 

Käytännön asioista:

  • Nordic Island Hideout vuokraa mökkejä sekä puihin kiinnitettäviä telttoja yöpyjille
  • Kisaajia ja katsojia palvelee kesäkahvila
  • Omille eväille löytyy jääkaappi, mikro ja kaasugrilli

 

Ilmoittautumiset Rancille tapahtuu aikanaan sitten Marialle suoraan. Myös ensi vuonna kisaamme joukkueissa, valmentajat kokoavat tasapainoiset joukkueet innokkaista karkeloijista. Otathan kaverisikin mukaan, tapahtuma on avoin kaikille! Kevään ja kesän aikana on luvassa lajipaljastuksia, ja joukkueilla on mahdollisuus harjoitella yhdessä ennen kilpailuja.

Hinnasto

30 € – CrossFit Siilinjärven jäsenille
35 € – Muut

Aikataulu

Alustava aikataulu:
La
Aloitus Brief klo: 09.00
Ensimmäinen laji klo: 11.00
Lounastauko klo: 13.00–14.30
Toinen laji klo: 14.45
Kolmas laji klo: 17.00

Päivä paketissa noin klo: 18.30.

 

Tämän jälkeen saunomista, uimista ja ilottelua yhdessä!