Logo

Ranch Karkelot 2023

Ranch Karkelot siirtyy vuodella eteenpäin, 2023!

Ranch karkelot ovat kaksipäiväinen matalan kynnyksen toiminnallisen urheilun tiimikilpailu, jossa pääset testaamaan kuntoasi sekä yhteistyötaitojasi monipuolisissa lajeissa. Kilpailun järjestää Nordic Island Hideout, yhteistyökumppanina CrossFit Siilinjärvi.

Kilpailu sisältää monipuolisen kisakokemuksen huikeassa ympäristössä Vaajasalossa, Marian Ranchilla. Käytössämme on viime vuoden välineistön lisäksi paljon uusia välineitä (mm. maastopyöriä, suppilautoja, esterata ym.) ja sitä myötä myös monipuolisempia lajeja yhdessä tiimin kanssa tehtäväksi. Lajeja on luvassa kaikille osallistujille 4, näiden lisäksi semifinaali ja finaali!

Jokainen osallistuja saa oman laadukkaan kisapaidan sekä pienen survival kitin, joka auttaa matkallasi tässä eeppisessä kilpailussa! Varsinaisen kilpailukokemuksen lisäksi hintaan sisältyy saunomista ja uimista rantasaunalla lajien suorituksen jälkeen sekä omien eväiden grillaamista ja hauskanpitoa hyvällä porukalla.

Kaikki osallistujat palkitaan kilpailujen päättyessä, joten jokainen osallistuja on myös voittaja! Voittajatiimille luvassa myös yllätyspalkinnot.

 

Käytännön asioista:

  • Nordic Island Hideout vuokraa mökkejä sekä puihin kiinnitettäviä telttoja yöpyjille
  • Kisaajia ja katsojia palvelee kesäkahvila
  • Omille eväille löytyy jääkaappi, mikro ja kaasugrilli

 

Ilmoittautumiset Rancille tapahtuu aikanaan sitten Marialle suoraan. Myös ensi vuonna kisaamme joukkueissa, valmentajat kokoavat tasapainoiset joukkueet innokkaista karkeloijista. Otathan kaverisikin mukaan, tapahtuma on avoin kaikille! Kevään ja kesän aikana on luvassa lajipaljastuksia, ja joukkueilla on mahdollisuus harjoitella yhdessä ennen kilpailuja.

Hinnasto

48 € – CrossFit Siilinjärven jäsenille
58 € – Muut

Aikataulu

Alustava aikataulu:
La
Aloitus Brief klo: 09.00
Ensimmäinen laji klo: 11.00
Lounastauko klo: 13.00–14.30
Toinen laji klo: 14.45
Kolmas laji klo: 17.00

Ensimmäinen päivä paketissa noin klo: 18.30.

 

Sunnuntai
Aloitus Brief klo: 10.30
Neljäs laji klo: 11.30
Lounas tauko klo: 13–14.30
Semifinaali klo: 15.00
Finaali klo: 16.30

Kilpailu osuus päättyy noin klo 17.30.

Tämän jälkeen saunomista, uimista ja ilottelua yhdessä!