Logo

KIDS-kesäleiri 2023

CrossFit Siilinjärvi ylpeänä esittää; CrossFit KIDS kesäleiri!

Leirin teemana ovat monipuoliset CrossFit harjoitteet sekä voimistelutaidot, liikunnan ilo ja sosiaalisuus. Harjoitteita lähestytään leikkien, pelien ja lapsille soveltuvien harjoitteiden kautta. Pohjana kaikkiin harjoitteisiin ovat motoriset perustaidot, joita vahvistetaan mielekkäillä harjoitteilla. Tavoitteenamme on tuoda liikunnan iloa lasten arkeen ja vapauttaa vanhempien kädet muutamaksi tunniksi päivän aikana. Kesäleirit on suunnattu alakouluikäisille lapsille;  2009-2015 syntyneille.


Kesäleiri  (suositusikäluokka s. 2015-2009)
Aikataulu täsmentyy keväällä.  Leiri arkipäivisin klo 12-15.


Leiripaikkana toimii CrossFit Siilinjärven harjoitustilat Harjamäessä (Mäntytie 2 B).

Lasten kesäleirin vastuuvetäjänä toimii lasten valmentajana jo tutuksi tullut energinen ja topakka Nelli Isopahkala. Leirillä mukana joka päivä myös ihana ja tehokas Venla Valkonen.

Vietämme päivän aikana myös pienen lepohetken ja nautimme omat eväät. Salilta löytyy jääkaappi ja mikro.

Huomioithan, että kesäleirille osallistuvia lapsia ei ole vakuutettu erikseen eli huolehdithan oman tapaturmavakuutuksen. Ohjelman loppumisen jälkeen lapsi tulisi noutaa viimeistään klo 15.15, mikäli lapsella ei ole lupa itsenäisesti lähteä kotia kohti.

Mikäli leirille osallistuu useampi lapsi samasta perheestä, saat tästä sisaralennuksen -10€/lapsi.

Huomioithan, että leirit järjestetään, kun osallistujia on vähintään yhdeksän. Otamme ilmoittautumisia vastaan leirin alkuun asti! Leirille on ilmoittautumisia riittävästi, joten leiri järjestyy suunnitelmien mukaan. Mukaan pääsee vielä ilmoittautumalla sähköpostitse henna@crossfitsiilinjarvi.fi

Hinnasto

99  € /lapsi

10 € sisaralennus

Aikataulu

LEIRIAJANKOHTA
Alkukesä 2023
Klo 12-15

Suositusikäluokka 2015-2009