Logo

KIDS-kesäleiri

CrossFit Siilinjärvi ylpeänä esittää; CrossFit KIDS kesäleiri!

Leirin teemana ovat monipuoliset CrossFit harjoitteet sekä voimistelutaidot, liikunnan ilo ja sosiaalisuus. Harjoitteita lähestytään leikkien, pelien ja lapsille soveltuvien harjoitteiden kautta. Pohjana kaikkiin harjoitteisiin ovat motoriset perustaidot, joita vahvistetaan mielekkäillä harjoitteilla. Tavoitteenamme on tuoda liikunnan iloa lasten arkeen ja vapauttaa vanhempien kädet muutamaksi tunniksi päivän aikana. Kesäleiri on suunnattu alakouluikäisille lapsille;  2009 – 2011 syntyneille.

Kesäleiri pidetään 14.-18.6.2021 (vk 23) arkipäivisin klo 12-15.
Leiripaikkana toimii CrossFit Siilinjärven harjoitustilat Harjamäessä (Mäntytie 2 B).

Lasten kesäleirin vastuuvetäjänä toimii lasten valmentajana jo tutuksi tullut energinen ja sydämellinen Taru Karejoki. Taru on paitsi valmentaja, myös kahden lapsen äiti sekä entinen perhepäivähoitaja. Leirillä mukana joka päivä myös ihana kesätyöntekijämme Nelli!

Vietämme päivän aikana myös pienen lepohetken ja nautimme omat eväät. Salilta löytyy jääkaappi ja mikro.

Huomioithan, että kesäleirille osallistuvia lapsia ei ole vakuutettu erikseen eli huolehdithan oman tapaturmavakuutuksen. Ohjelman loppumisen jälkeen lapsi tulisi noutaa viimeistään klo 15.15, mikäli lapsella ei ole lupa itsenäisesti lähteä kotia kohti.

Mikäli leirille osallistuu useampi lapsi samasta perheestä, saat tästä sisaralennuksen -10€/lapsi.

Huomioithan, että leirit järjestetään, kun osallistujia on vähintään yhdeksän.
Huomioimme paikalliset koronarajoitukset sekä mahdolliset viranomaissuositukset, jotka voivat vaikuttaa kurssin järjestämiseen. Näistä tiedotamme ilmoittautuneille sähköpostitse.

Hinnasto

99  € /lapsi

10 € sisaralennus

Aikataulu

LEIRI 1
Ma 7.6. – Pe 11.6.
Klo 12-15

2011-2013 syntyneille

LEIRI 2
Ma 14.6. – Pe 18.6.
Klo 12-15

2009-2011 syntyneille