Logo

KIDS-kesäleiri 2024

CrossFit Siilinjärvi ylpeänä esittää; CrossFit KIDS kesäleiri!

 

Kesän 2023 leiri oli huikea menestys ja nyt suunnataan katseet jo ensi vuoden leiriä.

Leirin teemana ovat monipuoliset CrossFit harjoitteet sekä voimistelutaidot, liikunnan ilo ja sosiaalisuus. Harjoitteita lähestytään pelien ja ikäluokkaan soveltuvien harjoitteiden kautta. Pohjana kaikkiin harjoitteisiin ovat motoriset perustaidot, joita vahvistetaan mielekkäillä harjoitteilla. Tavoitteenamme on tuoda liikunnan iloa lasten lomapäivään ja vapauttaa vanhempien kädet muutamaksi tunniksi päivän aikana. Kesäleirit on suunnattu kouluikäisille lapsille;  2013-2009 syntyneille.


Kesäleiri  (suositusikäluokka s. 2013-2009)
Alkukesä 2024  Leiri arkipäivisin klo 12-15.


Leiripaikkana toimii CrossFit Siilinjärven harjoitustilat Harjamäessä (Mäntytie 2 B).

Lasten kesäleirin vastuuvetäjänä toimii lasten valmentajana jo tutuksi tullut energinen ja topakka Nelli Isopahkala. Leirillä mukana apuvalmentaja, mikäli ryhmäkoko kasvaa isommaksi.

Vietämme päivän aikana myös pienen lepohetken ja nautimme omat eväät. Salilta löytyy jääkaappi ja mikro.

Huomioithan, että kesäleirille osallistuvia lapsia ei ole vakuutettu erikseen eli huolehdithan oman tapaturmavakuutuksen. Ohjelman loppumisen jälkeen lapsi tulisi noutaa viimeistään klo 15.15, mikäli lapsella ei ole lupa itsenäisesti lähteä kotia kohti.

Mikäli leirille osallistuu useampi lapsi samasta perheestä, saat tästä sisaralennuksen -10€/lapsi.

Huomioithan, että leirit järjestetään, kun osallistujia on vähintään yhdeksän. Otamme ilmoittautumisia vastaan leirin alkuun asti! Mukaan pääsee vielä ilmoittautumalla sähköpostitse henna@crossfitsiilinjarvi.fi

Hinnasto

99  € /lapsi

10 € sisaralennus

Aikataulu

LEIRIAJANKOHTA
Alkukesä 2024

Suositusikäluokka 2013-2009