Logo
SUSANNA V

SUSANNA V

Minua kiinnosti kovasti CrossFit. Tosin mietin olisiko minusta siihen ja hintakin tuntui vähän suolaiselle. Päätin kokeilla ja menin tutustumistunnille. Tunnin päätyttyä olin umpipuhki, kädet täristen huohotin ja ajattelin että ”WAU!!”. Illalla mietin uskallanko ilmoittautua seuraavana päivänä alkavalle On-Rampille. Uskalsin, onneksi.

Olen harrastanut lajia nyt vuoden verran ja se on vienyt minut täysin mukanaan. On mahtavaa huomata saaneensa lisää voimaa ja kestävyyttä. Ja kun pystyy tekemään asioita, jotka alussa tuntuivat mahdottomilta! Kyykkääminen oli aluksi haastavaa jo pelkällä tangolla, mutta kuorma on siitä jo moninkertaistunut!

Minusta on huippua se, että jokainen tunti on erilainen. Seuraavan päivän ohjelman tiedät vasta edellisenä iltana. Sitä oikein odottaa, että näkee mitä huomenna pääsee tekemään. Monipuolisuuden lisäksi täällä huomioidaan kehonhuolto ja oikea ravinto, mikä on tosi tärkeää kehittymisen kannalta.

Ammattitaitoiset valmentajat ohjaavat tunnit ottaen huomioon jokaisen yksilönä. He neuvovat oikeat tekniikat ja rohkaisevat tekemään oman parhaansa ja yli sen 🙂 Parasta tässä on yhdessä tekeminen, toisten kannustamana yltää suorituksiin joihin ei yksin todellakaan pystyisi!

Vaikka en ole se nopein ja vahvin, niin tunnin jälkeen on voittaja fiilis 🙂 Kiitos siitä kuuluu kaikille näille upeille treenikavereille ja koutseille!

Vielä on paljon tavoitteita, joita haluan saavuttaa. Periksi en anna ja aion nauttia matkasta kohti niitä tavoitteita. Kaikki ei tapahdu hetkessä ja sekaan mahtuu niitäkin päiviä kun kaikki ei mene niin kuin haluaisi. Mutta voi sitä tunnetta kun onnistuu!

CrossFit on ollut iloa, hikeä ja melkein kyyneileitäkin välillä 🙂 Ainiin ja tämä on todellakin hintansa väärti.